Utan Internet

Hej!
Har nu varit utan internet ett tag och det ar darfor jag inte gjort nagot inlagg pa sistone.
De saker som har hant pa sistone ar thanksgiving och black friday. Annars sa har Shelbie och Daniel nyss varit har i en vecka och de har varit roligt! Shelbie ar min vard-pappas dotter som gar pa college och Daniel ar hennes kille. De ar roliga och hade det roligt med dem, de kommer dessutom tillbaka till Jul vilket ar kul :)

Ett bevis pa att jag lever, dagsfarsk bild fran webkameran!

Saknar alla dar hemma!

Ha de bra!

High school assa...

Hej!

Tankte skriva ner en liten underlig, rolig och tragisk sak som har hant mig den senaste veckan...
Det borjade med att jag lanade ut ett par horlurar till en tjej, ville egentligen inte gora det men kande att jag kunde vara lite snall eftersom hon sa att hon behovde ett par till nasta lektion. Hon lovade da dessutom att ge dem till mig i korridoren nar hennes lektion var over. Nar lektion tog slut och folket strommade ut fran klassrummet sa ser jag inte henne, sa jag vantar i korridoren i kanske 1 min. Sen bestammer jag mig for att ga en i klassrummet och dar star hon och hanglar med en kille. Och inte vilken kille som helst utan min vard-lilla-systers "pojkvan" (tror inte dom var helt tsms men iaf valdigt nara till det). Bada tva vart valdigt generade och jag sa bara at tjejen att jag behovde mina horlurar och hon ger dem till mig. Jag gar ut dar ifran och inget mer med det.
Efter det var jag tvungen att ta en funderare, ska jag beratta det hela for min vard-syster hon ar ju en familjen och jag vill ju inte ga bakom ryggen pa henne. Men a andra sidan sa ar den har killen en bra person, jag gillar honom och vet att han egentligen inte vill nagot illa. Dessutom var det hans x som han hanglade med och han och lill-syrran var ju inte helt tsms heller.
Har aldrig varit med om en san har situation forut sa det kandes svart hur jag skulle ga till vaga. Sa jag bad min van dansken om rad. Han som ocksa tycker att den har killen ar en bra kille tyckte att jag skulle ta ett snack med honom och saga att han inte kan gora sa ifall han vill vara med vard-lillasyrran. Dom var ju trots inte ihop.
Jag tyckte dansken alternativ lat bra och tog ett snack med honom och sa "du kan inte halla pa sa har ifall du vill va med henne", han sa "jag vet jag kanner mig sa himla dum osv" jag sa sedan "jag tycker du ar en bra kille sa den har gangen tanker jag lata dig losa det har sjalv, men endast den har gangen!"
Och idag kommer vard-lillasyrran in och fragar om jag sag dom hangla och jag sa ju saklart ja och motiverade varfor. Gissa om jag kande mig dum da... Den tjejen som hade hanglat med killen hade da berattat for lilla-syrran att de hanglat och jag sett dem. Det lite lustiga med det hela var ju da att hon innan "hotat"(ar val kanske lite a ta i men) mig och sa att jag inte hade sett nanting.

Lite barnsligt drama jag vet, men man kan ju inte bli annat an less. Hoppas inte lill-syrran ar allt for sur pa mig(hon sa iofs att hon var glad att jag sa sanningen nar hon fragade, men hon borde vara lite sur)... Ondskade bara lite att jag slapp se dom sa jag slipper det har dramat, hehe.
Allt fran mig denna gang!

Forsta basketball traningen!

Hej Allah!

Jag har nu kommit fram till att jag haft en riktigt bra dag idag :)
Det borjade daremot inte sa lovande for jag vaknade med huvudvark och jag funderade over att stanna hemma. Men eftersom jag kommer missa torsdagen pa grund av college besok sa tog jag tva huvudvarks tabletter och begav mig till school. I skolan gick allting bra, tjejer i korridorerna flirtar med en (skandinavier ar populara i den har trakten) man skamtar lite med amerikaner, fick mycket gjort under lektionerna, maten var bra osv. :)

Sedan var det dags for forsta basket traningen kl 18 pa kvallen (lite konstigt att vi tranade sa sent nar jag tanker efter, resten av tranigarna kommer vara efter skolan). Basket ar bra mycket roligare an amerikansk fotboll, visst ar det svart for mig som aldrig spelat forut att matas med folk som spelat sedan de varit sma. Men jag har bestamt mig att bara gora mitt basta och se hur langt de racker. En sak som jag slar amerikanerna i ar iaf lopningen pa traningen!

Kan sammanfatta baskettraningen med att den var riktigt jobbig fysiskt och vi lopte ganska intensivt men annars var det roligt!
Bjuppar pa en dagsfarsk bild pa mig ifran rummet, en ganska utmattad kille som forsoker skriva nagot vettigt!

Hajdo!

Citat

Har borjat att forsoka komma ihag lite roliga och konstiga citat jag hor har i vardagen, har ar tva stycken jag lyckats lagga pa minnet:

"It is hot like the devils dick in here!"

"Girls want me, boys wanna be me and animals wanna learn how to talk so thay can be friends with me" :)


Nutid, dåtid och framtid!

Yoe!

Kom precis hem si sa dar kl 22.00 pa kvallen en fredag kvall efter ha suttit pa skolan och spelat sallskapsspel... Det later valdigt lame men det var faktiskt ganska trevligt och roligt! Om vi hade gjort de lite langre sa hade de varit battre :) Ar annars ganska glad over att bara vara hemma tidigt och slappa pa en helg. Har annars de andra helgerna varit uppe lange inte sovit sa mycket eftersom jag sovit over hos dansken.

Igar spelade jag poker med nagra grabbar och vann hela 2 dollar och 35 cent! Haha inte sa mycket men man kan saga att jag vann ungefar 230% av de jag bettade (alla bettade 1 dollar) sa jag spelade iaf bra!

Och till framtiden! Pa torsdag nu till veckan som kommer sa ska jag besoka K-State University tillsammans med Mardee vilket kanns spannande. Hon har bokat mote med nagon slags internationell rektor dar och de ska ge mig en rundtur av colleget. K-State ar kand for sina ingenjor och arkitektur program sa det kommer bli interessant! Sa som jag kanner nu sa vill jag inte ga pa college har i 4 ar, men nagot som jag skulle vilja kika pa ar mojligheten att gora ett av mina hogskole ar har borta pa tex K-State. Det ar nagot som kanns valdigt lockande for college har verkar verkligen awesome har!
K-States logo vilken man forovrigt ser lite overallt haromkring

Ha de bra alla!

KU Visit!

Hej!
NU har jag besokt Kansas University (KU) vilket var riktigt interessant och haftigt! Det var typ en stad for studenter med massa byggnader arenor lagenheter, restauranger och allt mojligt. Verkar vara ett bra stalle att ga pa med mycket tradition. Kommer nog aldrig ga dar men det var kul att se allt iaf :)

Besok pa College imorgon!

Jamen halla!
Imorgon blir det ingen skola for mig, hurra! Jag och nagra andra ska aka och besoka ett college vilket jag tycker later riktigt spannande! Kansas har tva stycken stora och anrika college, KU och K-State. Imorgon ska jag besoka KU med nagra polare och pa fredag ska jag och Mardee kika pa K-State :) Det ar valdigt mycket rivalitet mellan dessa tva och min familj ar valdigt inbitna K-State:are sa jag brukar skamta med dem och saga att KU har en mycket coolare logga vilket jag ocksa tycker hehe. Och nar jag sager de sa blir dom riktigt upprorda och sager "its a silly jawhawk, how tuff is that? it isn't even a existing animal" tycker de ar lite kul :)
KU:s logga

Lite allman uppdatering!

Tja!
Jag har det bra har borta men har insett en sak, Sverige ar ett for javla bra stalle! Och dessutom sa verkar Sverige ocksa ha ett ganska bra rykte har borta! Tex sa sager min Government larare att sverige har det basta levnads standarden och sa (om de ar sant de vet jag inte, men han verkar tro sa iaf).

Iaf sa ar am. fooballs sassongen over nu, jag hann trana ett antal veckor och spelade tva matcher (dock endast med JV men det raknas ocksa). Den sista matchen jag spelade sa tacklade jag ner killen med bollen tva ganger fast jag bara var kicker och var inne pa typ 5 spel. Ganska bra facit enligt mig! Annars ar am. football en trakig sport, folk som bara springer in i varan och det ar break hela tiden. Tacka vet jag vanlig fotboll da dom spelar hela matchen och det dessutom finns lite hjarna i spelarna. Som utvardering av detta sa har jag lart mig att am. football inte ar min sport!

Snart basket! Ser verkligen fram emot den, har ocksa hort att det brukar komma riktigt mycket folk for att se varisity teamet spela, sa jag hoppas verkligen att jag far chans att spela med dem.

Hoppas alla har det bra! Ska nu sikta pa att gora tva inlagg per vecka ist for ett, kanner att de har blivit lite for lite :)
Hoors!

RSS 2.0