Bilder fran prom!

Tankte ta och lagga ut lite stulna bilder fran facebook pa prom!
Jag, Lucas och Donavan med dejter.
Alla senior grabbar
Alla seniors med dejter
Paraden
Parbild
Nu kom nagra fler bilder i varje fall!
Ha det

Prom

Hej!
Igar var prom och det var riktigt skoj, vi borjade med att knappa nagra kort har vid huset. Sedan akte jag och Taylor(min dejt for prom) till ett annat stalle for att knappa kort med alla seniors. Efter det gick vi som en parad runt i Herington for att sedan aka vidare till prom platsen. Inne pa prom sa at vi mat, hade folk osm holl tal, tog kort och dansade. Prom var i kanske 3-4 timmar och efter det var after prom i skol byggnaden. Dar fanns det massa olika saker man kunde gora, basket, wii, sallskapsspel, pokerbord, en stor uppblasbar hinderbana, sumobrottning med mera. Det var ocksa roligt. Hade helt enkelt en riktigt kul kvall! Har kommer lite bilder, har inte fatt tag pa sa mycket bilder men det kanske kommer senare, vi far se :)
Ovre raden: Jag, Taylor Andra Raden: Alex, Jordan Nedre Raden: Jaime, Shastina
Alla utlanningar med sina dejter.
Allt for mig denna gang, kommer kanske ett till inlagg med lite fler bilder!
Ha det!

Overlevde!

Hej!
Natten var hard, forsta delen var ganska spannande och haftig for vi tog skydd nere i kallaren och packade saker vi behovde for att klara oss. Stormen var maktig och elen slogs av och pa dar vi satt. Men sedan nar det var dags att sova var det svart eftersom man kunde hora att stormen lag pa riktigt stort men det var inte tornado varning.
Nathan var inte allt for radd for tornadon, han tyckte mer att det var spannande
Gabe tror att han har den basta platsen i huset om tornadon skulle komma
Shastina gor en konstig min for att forsoka bevisa att hon inte var radd, men kan ju saga at hon var nog raddast av alla :)
Allt fran Kansas just nu!

Mitt sista inlagg...kanske

Hej!
Det har kan bli mitt sista inlagg... om nu en tornado skulle ta och forstora huset osv. Vi var nyss nere i kallaren och tog skydd for tva tornados som passerade i narheten. Om en stund forvantas det att komma en annu storre. Vi sitter nu och kollar pa storm varningar pa tvn och jag passar pa att skriva ett inlagg i bloggen. Ska jag vara arlig ar jag inte ett dugg orolig och tycker inte nagon ska oroa sig heller men maste saga att det ar ganska coolt med storm vader. Men det skulle suga ifall en tornado forstorde huset! Vi ska i varje fall vara sakra i kallaren.
Hejda!

Bonde Vardag!

Hej!
Idag har jag agnat mig at bonde sysslor med familjen. Vi akte ivag till en aktion dar dom aktionerade ut getter, asnor, lamor och far. Gabe har som ett projekt att foda upp getter sa han kopte 7 stycken som vi tog bak i trucken och for hem.
Aktions salen, fullt med rednecks och farmers! Ganska coolt anda
Asnor
Dude, it's a lama
Skrikande get som lastas pa truck'en
Getter
Ha det bra!

Ett Guld och tva silver!

Hej!
Var nyss pa mitt forsta track meet. Jag skulle da hoppa hojdhopp, springa 400 meter och 400 meter stafett. Det var fyra skolor som tavlade. Det borjade med att jag hoppade hojdhopp och dar var det bara fyra stycken som var med. Sa jag kom tvaa aven fast jag inte hoppade sa hogt som jag forvantat mig. Sedan var det 400 meter och dar vann jag pa tiden 56 sekunder. Kanslan att komma in pa upploppet och hora massa fran laget hejja pa en ar obeskrivligt skon! Behover dock sanka mig fyra sekunder for att vara sakrare att kunna ga till state. Sedan var det 400 meter stafett dar vi var fyra som tavlade. Jag sprang som nummer tre och efter jag gav pinnen till den sista sprintern sa ledde vi stort (vi hade tagit vara basta forst). Den sista av oss var en freshmen och darfor inte sa jatte snabb dock snabb for att vara sa ung. Det gick bra for honom de forsta 200 meterna men sedan borjar det ga saktare och pa de sista 100 meterna springer ett lag om oss sa vi kom tvaa. Vi fick anda en bra tid och var endast 9 sekunder fran skol-rekordet. For att vara forsta tavlingen sa sag det valdigt bra ut for hela track-laget! Det ska bli kul att fortsatta.
Sorry att jag inte har nagra bilder igen men det kommer kan jag lova!
Ha det bra!

Dayglow

Hej igar akte jag, Donavan, Lucas, Clayton och Channing till Kansas City och sag pa en konsert. Dayglow Life in Color hette den och det var galet! Dom sprutade ut farg i publiken och hade massa haftiga effekter. Kanske inte min favorite musik men det var riktigt kul anda.
Annars sa tranar jag friidrott for fullt och haller pa att planera for prom.
Hoppas allt ar bra dar hemma!
Ha det!

RSS 2.0