En dag kvar!

Hej allah!
Nu ar det snart lov! Bara en dag kvar och det basta av allt, jag har klarat alla prov som jag haft den sista tiden. Sa inge mer bekymmer med det! Hander nya saker lite da och da har. Som sa gjorde jag min forsta 3-poangare nagonsin i en basketmatch, blev ganska forvanad nar den satt hehe. Har aven provat pa "sledding", da man aker pa nagon slags pulka efter en bil i snon. Har aven passerat over 100 dagar i USA (idag har jag varit har borta i 103 dagar). Kan tanka mig att det ar lite mer an 150 dagar kvar har borta. Borjar narma mig halften av min tid har. Kanns bade lite skrammande och skont pa bada satt.
Har forresten blivit bjuden pa "fest" imorgon hos en snubbe, far se hur det blir, om det verkligen ar fest eller "fest".

Det var allt for mig denna afton, hoppas ni har det bra dar hemma!

Snart Jul!

Hej och ha!

Ar nu halvvags pa en mardromsvecka jag har just nu. Har sa himla mycket skit saker i skolan som maste gora och terminsprov i vissa amnen. Skulle vara skont med lite lov nu!
Kanns ocksa som Julen kan bli riktigt trevlig. CJs bada aldsta dottrar kommer hit och jag har ju traffat en av dem och hennes pojkvan och dom ar ratt coola. Dessutom sa kommer Mardee och CJ att ge ett PS3 i present till vardsonera och da har jag passat pa att kopa Fifa 12 till dem som present! De kommer bli kul!
Kan ju ocksa ta och saga att jag har en tjej pa skolan som haller pa och stoter pa mig haha. Pa lunchen sitter hon bredvid mig och satter sa nara som man bara kan sitta haha jag och Lucas far da ogonkontakt och skrattar lite for de ar sa uppenbart. Och jag har aven ett video projekt med henne och dar ar det samma visa, hon satter sa nara som gar, inte i mitt kna men nastan. Ar ju inte heller min typ av tjej, funderar ifall jag ska saga "hurru halla, men du sitter faktiskt lite for nara nu" eller ifall jag bara ska vanta tills hon slutar.
Aja i vilket fall sa har jag det bra har borta, lite trkigt bara att det ar kallt och ingen sno. Ja sno ar val det anda som saknas nu infor julen. Julpynt finns ju har sa det racker och blir over.

Hoppas alla ha de bra dar hemma!
Hors!

Lite Basketboll

Hej!

Tankte bara lite snabbt lagga upp tva stycken bilder ifran basket matchen da varisty spelade. Dom ar riktigt bra och det ar kul att titta nar dom spelar. De kommer ocksa ratt mycket folk, iaf for att vara sketen skola med 200-250 elever pa.
Lite paus underhallning

Ha de bra!

En promenad

Hej!
Det visade sig att jag hade traningen kl 6 idag och jag orkar inte sitta och uggla pa skolan sa lange. Sa jag gjorde ett snabbt beslut (man maste vara snabb for skolbussarna lamnar skolan cirka 3 min efter skolan slutat) och for hem emd skolbussen. Pa bussen insag jag att jag inte har nagon skjuts tillbaka med vardfamiljen for dom skulle ivag och se en basketboll match 1 timme harifran. Sa da forsokte jag fa kontakt med nagon som kunde skjutsa mig. Fick inga snabba svar sa jag bestamde mig for att ga istallet for att riskera att missa traningen. Det kan inte vara sa langt tankte jag, det tar ju bara 7 min med bilen dit.
For skoj skull trycker jag pa stoppuret pa min mobil for att se hur lang tid det tar. Nar jag kanske gatt i 20 min inser jag att det avr mycket langre an vad jag vantat mig hehe. Det tog mig 50 min att ga till skolan. Nagra bilar passerade och erbjod att ge mig skjuts, men jag sa artigt att jag ville ga. Man vet ju aldrig ifall det ar nagon galning som plockar upp en, man har ju sett filmer om sant fran USA. Alla som for forbi verkade vara forvanad over att se en promenera dessutom. Till ohc med korna sag forvanade ut nar jag gaende dar.

Kan ju btw saga att konservativa amerikaner ar inte sa smarta. Kanner mig nastan som en kommunist nar vi pratar politik har borta. De amerikanska synsetten ar underliga ibland, kanns gammeldags. Men de finns ocksa amerikaner som har nytankande asikter, som bada mina larare i "samhallsvetenskap".
Tro inte att jag gatt och blivit nagon kommunist eller nagot bara for det har. Tycker bara att bilden stammer ganska bra med USA. Gillar sarskilt "We shot at you" och "We fool you". Tro inte heller att jag ogillar USA eller folket har, det ar bara de att deras system skulle behova en uppryckning(sager inte heller att hela deras system ser sa har ut, men jag kan se stora drag av det).

Hej da!

College Football

Hej!

Var igar och kollade pa lite college football uppe i Manhattan (Manhattan kansas inte Manhattan New York). Det var ganska kallt och regningt sa vadret var inge kul. Men matchen var i varje fall jamn och spannande och ratt sa mycket publik var dar trots de daliga vadret. Men inte fullsatt vilket ar 50 000 pers, kan gissa att de var 35 000-40 000 dar.

En liten blick over arenan
Fran vanster Shastina, Tanner, Tate, Kompis till Nate, Nate, Squirrel (Gabe) och CJ
Samst att vadret var som de var, Cheerleaderna hade tjockjackor och byxor pa sig...

Det var kul att se matchen och dom hade band, cheerleaders och maskot som gjorde allt lite roligare for oss som inte tycker football ar sa forbannat kul att kolla pa :)

Ha det!

Forsta Korgbolls matcherna!

Hej!
Har nu spelat mitt livs forsta och andra basket match. De var ratt skoj men gjorde ganska mycket fel. Foulade, trampade over nagon linje sa motstandarna fick bollen, missa ett upplagg osv. Men det var kul iaf! Forst spelade jag med JV och dar byttes jag in lite da och da i andra halvleken. Larde mig en hel del nya regler och saker. Sen spelade jag hela nastan hela matchen med C-Team vilket var lite lattare da alla ar samre. Gjorde tre eller fyra poang iaf :)
Imorgon bar det av for att se K-State spela football mot Iowa State vilket kommer bli spannande!
Jag ar den statliga mannen langst till vanster, #15

Hoppas ni alla har de bra dar hemma!

Hors!

Pasture Golf

Hej!
For ett antal dagar sedan satte vi upp nagra hal pa garden och spelade golf. Ganska harligt att kunna gora det ute i solen sa har sent i november! Har lite bilder har nedan fran det!
Annars sa rullar livet har borta vidare och kallare vader ar pa ingang. Har nu ifor skaffat mig vinterskor och vinterjacka sa jag ar val forbered.
Basketen ar ganska kul och har tranat nu lite mer an tva veckor. Pa fredag ar premiaren vilket kommer bli interessant! Jag kommer nog spela i C-team eller JV da, vilket inte ar sa konstigt da jag inte spelat basket forut och inte an fatt full koll pa reglerna hehe. Men det ska bli kul iaf och ska bli kul att se Varsity laget spela infor full hall. Det ska tydligen vara ratt mycket publik som kommer och tittar (mkt for Herington iaf).
Jag drar pa en vev
Mardee or ett tappert forsok
Golfganget
Daniel och Shelbie
En nyknackt hundvalp!

Ha det!

RSS 2.0