Spring Break

Hej!
Har nu haft Spring Break i lite mer i en vecka. Det har varit intensivt men jag har samtidgt hunnit med en hel del. Allt borjade med att vi tog bilen (2.5 timme fard) till Kansas City. Sov en natt pa nagot sunkigt hotell nara flygplatsen. Gick upp tidigt och flog till Reno. I Reno hyrde vi en bil och akte vidare till Etna, Kalifornien som ocksa blev varan slutdestination(ca 5 timmar fard). Dar bodde vi hos CJ:s foraldrar. Haftigt stalle, Etna ligger i en dal ratt hogt uppe i bergen. Nere i sjalva byn var det ganska varmt och inge sno, men om man bara akte 5-10 min upp i bergen kunde man komma till stallen som hade jatte mkt sno. Vi tillbringade nagra dagar bara dar och var omrking i trakten. Sedan akte vi pa en liten roadtrip en dag, upp till Oregon for att kolla pa House Of Mystery (cilket var haftigt) sedan ner till kaliforien igen och kollade pa Redwooden. Sedan till Kusten och sedan tillbaka till Etna (vi satt ca 8 timmar, om inte mer i bilen den dagen). Innan vi akte hem till Kansas stannade vi till i Reno tva natter, vi akte bil dit(5 timmars fard). Reno var roligt men det hade varit annu roligare om jag vore 21! Nar vi var i Reno akte vi ocksa pa en liten roadtrip 1.5 timme fram och tillbaka till en gammal vanstern by. Sedan flog vi till Kansas City och tog bilen hem till Herington(2.5 timmes fard).
Jag har alltsa spenderat 24 och en halv timme i en bil under Spring Break. Kanns lite typiskt Amerikanskt pa nat vis! Men jag klagar inte, har upplevt mycket de senaste dagarna.
Tillbringade ett antal timmar sa har
Pulk-akning
En av vardbrorsorna som brukar reta mig for hur jag ar kladd :)
Gabe, aven kallad "Buttnugget"
House Of Mystery! I vanliga fall ar jag bara nagon centimeter langre an hon jag star mittemot, men pa grund om magnetiska falt och sant blir man langre pa en sida och kortare pa en sida. Riktigt haftigt!
Crescent City, Indiska Oceanen utanfor och Sjokor/Salar/Valrossar, vad det nu ar
Redwood skogen, nu vart bilden sne men eftersom Internet har ar begransat far jag leva med det!
Redwood skogen, enooooooorma trad!
Reno!
Gubbe med asna i gammal vastern stad!
Hund-show pa Casino Circus Circus i Reno
Det var allt for mig!
Hoppas alla har det bra, nu ar det tne langt kvar innan jag kommer hem!
Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0