Hej hopp!

Tjo!
Jag lever, har bara inte riktigt orkat att uppdatera bloggen pa ett tag. Det skabli andring pa det hade jagtankt, ska forsoka skirva tva inlagg per vecka fran och med nu bara for att.
Varfor jag inte har uppdaterat ar for att det egentligen inte hat nagot speciellt coolt. Vardagen flyter pa har borta jag gar till skolan och har nu inte sa jobbiga amnen sa jag har nastan inga laxor vilket ar riktigt skooooont.
Att vara pa ett utbytesar ar som berg och dalbana kannslomassigt. Ibland kanns allting sa coolt och haftigt har borta och en annan gang vill man bara hem. Aven fast i vissa stunder det kanns jobbigt och jag helst skule vilja vara mig i Sverige sa kanner jag att an sa lange har det har aret varit helt klart vart det. Men i slutet av maj da jag aker hem kommer jag ocksa vara nojd med det hela och jag ser faktiskt framemot att komma hem da :)
Kan ocksa meddela att jag fixat date till prom nu vilket ar skont. Sa slipper jag bekymra mig om det :)
Hoppas ni har det bra!
Hors!

Sverige!

Hej!
Nu ar det andra gangen eller kanske tredje det kommit sno har! Mindre an 1 cm... men det ar i varje fall vitt pa marken. Det har dessutom borjat bli kallare. Pamindes av sverige nar jag kande en kall vind blassa mig i ansiktet, vilket konstigt nog var harligt!
Allt som paminner mig om Sverige har borta gor mig glad :) Nar jag snackar med nagon pa skype dar hemma sa blir jag pa varsta goda humoret. Nar jag ser ett namn som harstammar fran sverige blir jag glad, nar jag hor att nagon har familj som harstammar fran Sverige blir jag glad, nar jag hor att nagon hade en brevvan fran Sverige blir jag glad, allt som paminner mig om Sverige gor mig glad.
En morgon for nagra dagar sedan var jag trott och kande mig allmant sur. Da bojde sig den kinesiska utbytesstudenten bakat och jag ser tre kronor och det star "Sweden" pa hennes arm. Jag blev varsta glad hehe. De visade sig att kinesens foraldrar hade gett trojan till henne och dom hade da formodligen varit i Sverige. Ser spar ifran sverige lite har och dar har borta. Som nar vi skulle lamna av Caroline pa flygplatsen i Kansas City. Vi akte forbi ett kopcenter och jag ser en stor butik som heter "Nordstrom". Da sager jag: "Nordstrom that is a Swedish name, that maybe is Swedish". Da sager Caroline och Mardee lite retsamt "Yeah right, you say that everthing is from Sweden". Sedan kollade jag upp deras hemsida och det visade sig att det var en svensk pojke som kom till USA nar han var 16 ar som startade foretaget och det ar ett valdigt stort foretag. Och det fick Mardee och Caroline sedan hora och da var dom inte sa kaxiga!
Kanner i varje fall att jag ar valdigt stolt over att vara Svensk, inser nu hur bra vi har det och hur mycket mer rattvist det ar. Sverige har dessutom ett bra rykte har borta! Sa va stolt over att vara svensk nu! (pa ett icke sverigedemokratiskt satt)
Och har har vi en liten svensk patriot
Hors!

Skolan och allt borjat igen!

Hej!
Allt ar bra med mig, skoln har borjat och jag har lattare klasser nu an jag hade tidigare. Skont med lite plugg! Vintern ar inte har annu, det har blivit varmare och det ar itne langre is pa det lilla vattendraget vi har utanfor huset. Kanns ganska skont utan all kyla och sno nar man anda inte kan ha den till anvandning har i platta Kansas. De sager att den riktiga kylan och vintern kommer i februari, far val hoppas att inte inte gor det. Haller nu aven pa att planera en resa upp till Idaho for att traffa vardsyrrorna som gar pa college. Annars sa ar det vardag igen och basketen rullar pa som vanligt med traningar varje dag och cirka tva matcher per vecka.
Lurar Amerikanare pa soccer!
Tiden gar bra fort alltsa, eller anda inte... Kanns som tiden har borta svichar forbi men a andra sidan sa kanns det som om det var evigheter sedan jag var i Sverige. Kneppt! Dessa tva bilder ar i varje fall fran i borjan av mitt, minns hur underbart varmt vadret var da anda tills november!

Hoppas alla har det bra! Inte sa lange nu tills jag kommer hem nu :)

Hors!

Julen

Tja!
Julen har har varit battre an forvantat, saknar ju sverige saklart extra mycket under denna period men det kunde varit mycket varre. Familjen jag bor hos ar verkligen super-bra och kommer bra overens med alla i den. Aven deras slaktingar ar bra folk. Har under lovet lart kanna CJs mellandotter som gar pa college och hon ar trevlig.
Julaftons foto med nastan alla i familjen.
Var aven ute och skot kanada-gess. Jag draffade dock ingen men CJ och Nate lyckades traffa tva. Det var en ny upplevelse och de var kul. Det anda lite ackliga var nar Nate(vardbrorsan) hade skjutot ner en fagel och gick och hamtade den, fageln levde fortfarande och da drog Nate av huvudet pa den med bara handerna och blod sprutade ut genom den huvudlosa halsen, fageln fick dodsryckningar och flaxade och for mot mig... hehe..
Sedan rensade vi faglarna och Nate tog ut hjartat och gav den till en av hundarna som slukade det med ett gap, pa ett sett ganska komiskt hur hunden bara svalde det.
En blick utover vattnet med alla kanda-gess pa
Huset ar nu fullt av sadana har sma lekfulla valpar.
En liten random bild fran nar vi star och kollar pa basketen nar varsity spelar.
De var allt fran mig hoppas alla har det bra!
Hors!

Nytt ar da 2012

Hej!
Da var det nytt ar da, inte sa langt kvar nu tills jorden gar under om man nu tror pa det.
Firandet har var ju inte sa mkt att hurra over men jag ska inte heller klaga. Forst var jag med familjen och hade sent julfirande tillsammans med vardmammas slaktingar. Det var trevligt och jag skypade da aven med Lund och fick en kik av deras nyars firande. Kan ju saga att jag saknade sverige ganska mkt da...
Sen drog jag till dansken och var dar med nagra till. Det var en grabb i byn som skulle ha fest och han berattade om det pa basketen. Men en bland de som jag var med har miss-skott sig forut pa fest sa han fick inte komma dit sa vi drog inte dit. Utan istallet sa drog vi in till centrala byn och hangde lite ute. Nar vi var dar ute sa kom det en polis och jagade oss, och jag och dansken sprang for livet och lyckades komma undan. Det kanske inte var sa allvarligt men vi horde sirener tjuta och fara runt i omradet runt oss. Kandes i varje fall som ett smart beslut att springa. Sedan blev vi upplockade av nagra och for hem till dansken igen.

Annars har julen varit bra har borta osv!

RSS 2.0