Sommar!

Hej!
Jag har det bra, inte hela tiden men for det mesta har borta! Jag har en bra familj, huset ar bra(jag ar inte sa krasen), jag har vanner i skolan, jag idrottar och ja jag har inget att klaga pa! ...Dock skulle laxorna i skolan kunna va lite farre och am.fotbolls traningen skulle kunna vara lite slappare... hehe

Har nu tranat mina forsta traningar i amerikansk fotboll med pads(skydd), tranar med JW laget sa det ar inte dom storsta och basta jag moter, men det ar anda liksom grabbar som spelat det sen dom var sma. Har nu sar langs armarna och benen efter alla tacklingar jag gjort och ont i nacken. Jag har inte riktigt an bestamt mig ifall jag gillar amerikansk fotboll eller inte. Coachen gav mig faktiskt berom och sa infor alla att jag kunde tackla battre an alla dar aven fast jag aldrig spelat det forut (jag ba vaaaa?) vet inte om jag ska ta det som berom eller ta det som att alla andra suger hehe

Som rubriken lyder "Sommar", det ar verkligen sommar har fortfarande, och da menar jag varma svenska sommardagar! Harligt ar det men det skulle inte skada om det blev lite svalare da man tranade :)

En bild alldeles nyss tagen, dar nere star en hast som ater av lite mat som jag nyss fyllde pa.

Ha det bra!

PBR

Tja!
Var igar och kikade lite pa proffesionella tjur-ryttare! Det var riktigt skoj faktiskt och typ alla i publiken var kladda som cowboys hehe. Allt agde rum i en hockeyarena cirka 1.5 timme ifran dar jag bor.
Utanfor arenan
Inne bland alla cowboys
En suddig figur pa en tjur
Det var kul helt enkelt
Ha det bra!

Huset och Garden

Tjo!
Passade pa att ta lite kort haromdagen pa garden och huset, sa har kommer lite bilder! Vadret har just nu ar typ som svensk sommar! Ganska skont :) Jag har forovrigt borjat trana med football laget i skolan och kommer kanske vara deras kicker :)
Vy fran husets baksida, dom har som ett litet vattendrag precis intil. Det ska aven finnas ratt mycket fisk i det!
Huset fran nedsidan
Garden nedanfor huset
En av hastarna
Huset fran sidan
Vyn fran framsidan
Huset
Garaget
En valp som springer runt och en annan hund. Vi har typ 3-4 sadana valpar som bor i hunkoja med stangsel runt. Trots att Mardee och CJ hela tiden forsoker forstarka stangslet sa lyckas dom alltid en av dom rymma, ibland 2 hehe.
Fler valpar (Dom ror sig sa mkt sa det ar svart att fa bra skarpa med min kamera)
En Get

Det var allt for mig denna afton, ha det bra dar hemma!

Japp jag lever!

Tja!

Har inte skrivit nu pa ett tag men nu ar det dags igen!


Har nu varit i staterna i over en vecka och borjar komma in i det hela! Min familj ar verkligen jattebra, har svart att tanka mig att jag skulle kunna hamna hos en battre familj! Har egentligen inget att klaga pa. For er som inte vet sa bestar min vardfamilj av 5 st. CJ (pappan), Mardee (mamman), Shastina (dotter pa 15 ar), Nate (son pa 13 ar) och Gabe (son pa 11 ar). Ska ta och fixa ett kort pa dom och lagga ut sa smaningom. Morsan lagar jattegod mat, farsan ar riktigt rolig och jag kommer jattebra overens med honom, de tre barnen kommer jag ocksa bra overens med. Sen har dom en massa hundar och valpar som springer runt och gor allt for att bli klappade, haha.

Skolan da! Skolan flyter pa, det mesta ar ratt enkelt om man bara kommer pa vad orden innebar pa svenska. Jag ar senior och kommer kanske fa ta Graduation!! Om jag har tur kanske jag till och med far ett diplom som jag ska kan plugga vidare pa :)


Och till det basta av allt! Familjen fragade mig om det var nagot jag verkligen skulle vilja gora nu nar jag ar i USA. Lite blygsamt sa jag att jag skulle garna vilja se en NHL match men att det ar formodligen for langt bort for de. Da sa dom att det inte alls var sa langt till St. Louis och att vi mycket val kan aka dit och se en match!! :D Sa nu haller vi pa och planerar en resa till St. Louis for att se en NHL match :D wiho!! Appropa sadana har tillstallningar sa ska vi ivag pa nagon slags tjurshow nagon helg framover :)


Nu later det kanske som om jag inte saknar nagot, men sa ar det inte saknar faktiskt sverige riktigt mycket!! Fast inte sa mycket att jag vill aka hem :)

Forsta footballgamet jag var pa! Det ar sa seriost har sa att dom till och med filmade matchen. Och det var over 500 askadare som var dar och tittade.. haha..
Cheerleaders
Och vi vann matchen!

Hoppas ni har det bra dar hemma!
Uppdaterar om nagon dag igen med fler bilder!

Hej!

Forsta dagen i skolan!

Okej da var forsta dagen avklarad!

Jag var faktiskt inte ett dugg nervos, konstigt, borde ha varit det... Men iaf det gick bra och sa men hur ska man komma ihag alla namn?! Har typ haelsat pa hur manga som helst men kommer typ ihag 3-4. Hade lite svart att hitta och sa men som tur var sa hade jag Shastina daer som hjaelpte mig (min vaelkomstsyster kan man kalla henne). Var annars allmaent yr hela dagen och nu pa efterhand kaenner jag hur utmattande deallt var.

Det kommer bilder till helgen for da ska jag kopa en egen dator haer!

Hors!(hehe)

Framme!! Kansas, Herington!

Hej alla!

Nu sitter jag vid familjens dator som jag far lana (ska kopa en egen sa fort haf kan). Jag bor verkligen ute pa landet haha! Nar jag vael skaffat en egen dator ska jag ladda upp lite bilder :) Men ska jag vara aerlig sa aer det verkligen inga problem att vara ute pa landet! Dom har ett litet vattendrag 30 meter fran garden daer det ska finnas mkt fisk, dom foder upp hundar sa det finns massa valpar haer och dom har haestar som vi ska rida pa! Kan bli kul haha :) Faniljen verkar jaette bra iaf men eftersom det aer en vaelkomstfamilj sa kanske jag inte stannar haer hela tiden, men jag tror det blir bra vilket som!
Traefadde forovrigt lite andra utbytisar igar, en kines, en thailaendare och en spanjor! Haha kinesen var verkligen hyper, kunde inte sitta still, men han var schysst!

Kanske lite trakigt utan bilder men det kommer inom nagra dagar!

Ha det bra daer hemma!

Snabb inlaegg!

Hej!!

Allt aer bra med mig och vistelsen i NYC har varit riktigt trevlig! Just nu sitter jag pa ett internetcafe eller vad man nu saeger pa flygplatsen i Denver, om ungefar en timma ska jag ga ombord planet till Witchita! Det ska bli riktigt spaenande att fa traffa familjen och jag ser verkligen framemot de!

Hoppas ni alla har det bra daer hemma sa hors vi snart!

Hejda!

Hejdåfest

Hej!
Nu har jag snart hunnit säga hejdå till alla här hemma och igår hade jag en slags avskedsfest. Sista tiden har verkligen varit fullspäckad men det känns ändå som jag hunnit med nästan allt jag velat, så de är ju bra :)
Nicke
Johan, Camilla och Sara
Johan, Lund och Nicke
Jag och Jonte
Siia och Jonas
Johan, Anton, Robert, Tor, Richard och Ludvig
Hanna, Nanna och Jag
Ped och Sara
Hanna, Anton och Tor
Camilla, Sara, Ped och Pelle
Patrik och Joel

Riktigt fina människor!

Kansas då!

Hej!

Som jag skrev i det tidigare inlägget så ska jag alltså till Kansas! Inte riktigt den stat som jag trodde att jag skulle komma till men efter lite betänketid så tror jag att jag gillar den :) Visst skolan är rätt liten och så men det kanske bara är positivt, då det förmodligen blir lättare att ta sig in i skollag så som i basket tex.

Som ni ser så ligger Kansas ganska precis mitt i landet! Det bor 2,8 miljoner där vilket är ganska lite om man jämför med andra stater. Största staden heter Wichita och där bor det ca 380 000 invånare, dock är Kansas city större om man räknar med den delen som ligger i Missouri också på ca 2 milj inv.(Kansas City ligger alltså i två stater).
Jag bor och går i skola i Herington som ligger där det röda är på kartan. Det är en liten ort på 3000 invånare. Jag har mailat familjen och fått svar nu! Har fått lite nya uppgifter så dom gamla stämmer inte riktigt, min välkomstfamilj har 5 barn men bara tre som fortfarande bor hemma, dom har hästar, kor, getter och hundar och i mailet skriver dom att dom bor på en liten "farm" (som jag tolkar som bondgård). Blir spännande att se hur det går...
Herington ligger ungefär 2 timmar från Kansas City, 1,5 timmar från Wichita och den närmsta lite större staden är är Junction City (där finns tex Wal-mart) ligger en halvtimme ifrån.

Tack för mig!

Äntligen!! Den eviga väntan är slut!

Hallå!

Idag kl 15.22 i bilen ut till Birsta får jag det väntade samtalet! Väldigt konstig känsla.. men det känns nu i efterhand grymt skönt att veta hur det blir! Jag åker på fredag till NYC och är där i 2 dagar tror jag sedan flyger jag vidare så jag kan gå i skolan på måndag! Staden eller snarare orten jag ska bo i heter Herington och ligger i staten Kansas så det blev inte riktigt som jag hade trott (3000 invånare)... Men det känns ändå helt okej, hade kunna varit värre och det ska inte vara så långt ifrån större städer! Jag har blivit placerad hos en Välkomstfamilj vilket innebär att jag kanske får en ny familj när jag väl är därborta för dom vet inte ifall dom kan ta emot en utbytesstudent hela året. Familjen gillar iaf musik och fotboll så det känns bra! Familjen har iaf en dotter på 15 år och två söner på 12 och 10 år.


En bild som är tagen då jag googlade Kansas! Kansas är förövrigt en av de stater där det inträffar flest tornados!

Nä nu måste jag mejla familjen! Återkommer med mer information när jag fått svar på mejl!
Ha det bra alla!!

RSS 2.0