Halloween (Lame)

Hej!
Har nu haft halloween party med byborna har! Det var lame som attans... Det lite roliga med det hela var val att Lucas (Dansken) kladde ut sig till terrorist och kallade sig sjalv for "Mr. 9/11"(eftersom hans fodelsedag ar udner 9/11). Det var ganska kul eftersom det ar sa himla tabu med terrorister och 9/11 har hehe.
Iaf sa var det trakigt (lite kul i mellanat) och vi akte efter nagon javla traktor i 30 min och fros... och jag vet itne varfor!
Har kommer lite bilder!
Lucas(terrorist), jag(sjoman) och Donavan(clown).
Jamie och jag
Jag och Seth
"Mr 9/11"

Det var allt fran denna helg!
Saknar svenska manniskor..!!

Ha det bra!

Utbytessaker

Hej!
Har varit pa en Pumpkin Patch med lite andra utbytesstudenter! Pumpkin Patchen sog men det var kul att traffa lite andra utbytesstudenter.
Lucas
Mig sjalv pa Pumpkin Patchen!
Jag och Dansken aker pa nagot flak och ser pa naturen.


Sedan akte vi till "Little Sweden", Lindsborg en stad som ligger en timma harifran. Det var riktigt roligt att se det eftersom mycket fick mig att paminna om sverige.
Den svenska restaurangen.
Den svenska menyn.
Svenska tavlor pa restaurangen.
Rider den svenska dalahasten.
Den danska poesen.
Thailandare

Ha de bra!

Soccer Game, forsta ridturen och forsta Football matchen!

Hej!

Har hant mycket nu de senaste dagarna!

I lordags akte jag och familjen till Kansas City for att hamta upp familjens farforaldrar pa flygpltsen dar. Vi akte lite tidigare for att hinna med at se en fotbolls match (soccer). Det var Sporting Kansas City mot New York Red Bulls. Sporting Kansas City vann matchen med 2-0 och det coola emd det hela var att det har var sista matchen for iar och i och med denna vinst sa gick KC upp fran andra plats till seriesegrare. En till cool sak var att jag fick se den gamle franske legenden Henry live och Hasse Backe pa NY Red Bull banken.
Poserar med min ny inkopta Sporting KC troja.

Och i sondags red jag ha borta for forsta gangen! Det var kul och gick battre an jag vantat. Det var jag Mardee och Lucas som tog hastarna en runda har i narheten. Jag oh Lucas har aven planer om att nan dag ta hastarna in till Herington och parkera dom intil affaren och kopa nagot och sen rida tillbaka, haha lite coolt vore de anda!
Jag, Mardee och Lucas tilsammans med hastarna
Jag och hasten

Har aven spela min forsta amerikanska fotbolls match och det var kul! Kickade en kickoff ganska langt annars gjorde jag inte sa mkt mer. Ar an sa lange bara kicker.

Hej, hors!

Lite tankar!

Wasup?!

Jag gar faktiskt runt i skolan dagligen och sager "wasup" till folk, lite fult kanns det men alla gor det sa jag har borjat gora det ocksa. Det mest fula med det hela ar att nar nagon sager "wasup" da ska man svara "wasup" och sen ar det inget mer med de. Man kan iofs ocksa saga "not much" men de ar inte lika "coolt"...

Iaf sa har jag haft det lite kampigt med skolan (inte bara mitt fel utan ocksa lararnas fel for dom har inte berattat for mig vad jag ska ha gjort). Sa jag ar "ineligible" den har veckan och det betyder att jag inte kan spela matcher med amerikanska fotbolls laget. Lite trakigt for ifall jag inte skulle varit det sa skulle jag ha gjort min debut i tva matcher den for veckan, bade for JW och Varsity(som kicker eftersom dansken som ar forsta kicker ocksa ar ineligible). Om du har F (IG) sa ar du ineligible.
Och det amne jag har F i ar American Government, samma amne som dansken har det jobbigt med. Dansken heter forresten Lucas och ar en av dem jag spenderar mest tid med har borta, han ar schysst och vi ar lika pa ratt sa manga sett. Eftersom vi bada har F sa far vi sitta kvar efter skolan och plugga extra med Government lararen vilket jag tykcer ar bra! Varfor jag tycker det ar bra ar for att jag far mycket gjort och dessutom sa ar lararen riktigt smart och vi sitter och disskuterar interessanta saker. Som idag har jag fatt en liten inblick over hur korrupt den amerikanska staten ar, jag madde till och med illa nar han berattade saker som de gjorde bara for pengar. Jag ar inte dum och litar pa allt jag hor, men de den har lararen berattar verkar sannolikt och han verkar vara en smart man. Kan ta ett exempel om vad han berattade; han forklarade tex varfor den amerikanska USA anfaller mellanostern.
Armeen krigar i mellanosten och dodar tusentals manniskor, forstor hus, skolor, deras samhalle helt enkelt. Och dom gor det helt i onodan for att de"rika" har borta tjanar pengar pa det genom att bygga upp nya samhallen at mellanosten borna. Forst anfaller USA med armen finanserade av alla skattebetalare sedan bygger Amerikanska staten upp deras samhallen genom Amerikanska foretag som har avtal med staten. Man kan saga att skattebetalarna ger sina pengar till dessa foretag som de rika driver till priset av att doda massa oskyldiga araber. Och det ar de fattiga som star for den storsta delen av skatten har eftersom dom inte har att man betalar skatt utefter procent. Utan de har som olika grupper som betalar olika mycket skatt. Man kan saga sa har att de som tjanar mellan 1000 och 100 000 dollar betalar 30% skatt av deras inkomst. Sa den som tjanar 100 000 betalar 30 000 i skatt och om du tjanar flera miljarder sa betalar du fortfarande bara 30 000 i skatt eftersom det ar "hogsta gruppen". Helt weird det har!

Jag ar ledsen om jag forklarade daligt men det ar korrupt! De rika styr landet kan man saga och de bryr sig mer om pengar an manniskor! Och de finns dom som klagar pa att sverige ar for mycket kapitalistiskt... jisses.

Forsta skotten!

Tja!

Spenderade hela helgen med kompisar och en av dem fyllde ar sa vi firade honom genom att aka till en rik snubbes country-yard eller vad man sager. Den rika snubben ar doktor for football laget och man tilltalar inte hans namn utan man kallar honom "Doc". Lite weird men sa ar det! Btw sa var vi forst forbi hans hus och det var verkligen lyxigt! Kan vara det lyxigaste och coola hus jag nagonsin sett. Iaf sa tog "Doc" med oss (Jag, Lucas, Donavan, Chandalar, en morsa och en lillebror) och vi at kinamat, skot massa med hans gevar pa hans country-yard och Doc bjod oss pa allt. Sa nu har jag skjutit med akta gevar for forsta gangen!! Dock bara pa ler-duvor men anda! Jag var dessutom bra! Traffade 4 av 5 2-3 ganger :)
Yeah (Doc till vanster om mig)

Hoppas ni alla har det bra, hors!

Halva priset pa allt!

Hej!

Har shoppat en hel del sen jag kom till amerka och tankte visa lite bilder pa en del kap jag gjort! Maste saga att det ar riktigt roligt att shoppa har borta da allt ar som halvapriset om man jamfor med hemma. Som tex sa kan jga kopa de bra markesklader for H&M priser, ganska najs.
Slangde lite snabbt ihop nagra grejer jag kopt har borta. Ben Sherman jackan, Chiefs kepsen och Converse trojan ar alla kopta i Soho omradet pa Manhattan(NYC). Resten ar kopt i Manhattan, Kansas (50 min fran dar jag bor). Lite komiskt anda att allt ar typ kopt i "Manhattan" hehe.

Har ar en lank till en kille som aker eller snarare tankte aka med samma organisation som det inte gick sa bra for. Sa om det ar nagon blivande utbytesstudent som laser detta kan jag rekomendera att lasa detta inlagg.
http://tobiasintheus.blogg.se/2011/september/utkast-sept-20-2011.html

Peace!

RSS 2.0